Lumi i Shalës “feston” për të dytin vit radhaz

Written by on 15/06/2019

 

 

Lumi i Shalës , cilësuar si “Tajlanda e Shqipërisë” ka festuar për të dytin vit radhaz çeljen e sezonit turistik. Festa në ritmet e gjalla të muzikës dhe mes bukurive natyrore ka argëtuar të gjithë të pranishmit.  Promovimi i i një prej destinacioneve të reja të Alpeve Shqiptare është një mundësi e shtuar për turizmin sipas ministrit të Turizmit dhe Mjedisit , Blendi Klosi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist