Kroacia kërkon punëtor gjatë sezonit turistik

Written by on 15/06/2019

 

 

Industria e turizmit kroat i ka kërkuar qeverisë të lejojë më shumë punëtorë të huaj për të ndihmuar stafin e bareve dhe restoranteve gjatë sezonit turistik. Turizmi veror kontribuon në nivele të larta në ekonominë kroate. Mungesa e punëtorëve të kualifikuar vihet re edhe në ndërtim, prodhim dhe transport. Punëtorët e huaj në Kroaci janë kryesisht nga vendet e Bashkimit Europian.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist