Tirana ne nentor pret Samitin e Investimeve ne Turizem

Written by on 17/08/2018

 

Tirana do te mireprese 200 investitore nderkombetare nga sektori i turizmit qe do te marrin pjese ne Samitin e Investimeve te Shqiperise ne Turizem ne datat 26-27 nentor 2018. Ne njoftimin per shtyp te Ministrise se Turizmit sqarohet se samiti eshte projektuar per te sjelle perditesime ekskluzive mbi zhvillimet kryesore brenda sektorit te turizmit ne Shqiperi, per te diskutuar mbi çeshtje si qendrat dhe destinacionet me te rendesishme te udhetimit ne Shqiperi; nga mali ne plazh, infrastrukturen e hoteleve, investime ne infrastrukturen civile siç jane portet, aeroportet, rruget dhe autostradat si dhe investime ne bujqesi. Duke u konsideruar nga ekspertet e turizmit si destinacioni i fundit i pashfrytezuar i turizmit mesdhetar me potencial te madh, Shqiperia do te jete qendra e vemendjes ne rajon.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist