Berat, drejt perfundimit punimet per rrugen kembesore drejt kalase

Written by on 17/08/2018

 

Punimet per rikonstruksionin e rruges “Mihal Komneno” 1.2 km ne Berat e njohur ndryshe si rruga kembesore per ne Kalane e Beratit, po avancojne me ritme shume te mira.  Aktualisht eshte kryer rreth 65 % e volumit te punimeve ku ka perfunduar heqja e kalldremit ekzistues, vendosja e sistemit te kanalizimeve te ujerave te bardha dhe te ndotura dhe vendosja e linjave te elektro-telefonise. Nderkohe vijon puna per shtrimin me kalldrem te ri, ndriçimin publik dhe elementet e tjere plotesues te projektit. Parashikohet qe muaji tetor 2018 te shenoje perfundimin e punimeve. Se shpejti pritet te filloje puna edhe per rrugen Muzak Topia, e njohur si rruga automobilistike per ne Kalane e Beratit.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist