Ne 6 muaj mbi 4.3 milione hyrje ne vend!

Written by on 17/08/2018

Numri i turisteve te huaj te ardhur ne vendin tone ne gjashte muajt e pare te vitit 2018 eshte rritur ne krahasim me nje vit me pare me 13.3%. Sipas statistikave nga Policia e Shtetit ne periudhen janar-qershor 2018, numri i qytetareve shqiptare dhe te huaj qe kane hyre ne vend eshte 4,2 milione. Nga keta, 1.9 milione  jane shtetas te huaj. Ne gjashtemujorin e pare 2018, nder vendet qe kane hyrjet me te larta te shtetasve ne Shqiperi, Polonia ka patur rritjen me te madhe me 26,4%. Vetem nga ajri, per periudhen janar-qershor 2018 mberritjet ne aeroportin “Nene Tereza” kane arritur shifren e 644 mije personave.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist