“Të pastrojmë Shqipërinë”, nisma që fton çdo qytetar!

Written by on 21/11/2019

“Të pastrojmë Shqipërinë” është nisma që do të zhvillohet nesër në 22 nëntor, në të gjithë vendin për pastrimin  ngas mbetjet urbane. E gjithë nisma ka në fokus pastrimin nga mbetjet urbane, sensibilzimin e qytetarëve dhe institucioneve për të promovuar një mjedis të pastër dhe turizëm të qëndrueshëm. Shoqëria civile, studentët, vullnetarë dhe organizata ndërkombëtare do të jenë gjithashtu në radhët e para të nismës .


Current track

Title

Artist

Background