Ky është qyteti që çeli zyrtarisht sezonin e festave!

Written by on 21/11/2019

Londra ka çelur zyrtarisht sezonin e festave, duke ofruar një spektakël të vërtetë dritash.Kopshti botanik mbretëror në Londër, është dekoruar nga më shumë se 1 milion drita, teksa është hapur zyrtarisht sezoni i festave. Në tingujt e muzikës festive, zbulohet një ujëvarë dritash, pemë të ndriçuara dhe projeksione vezulluese. Dekori i kopshtit të ndriçuar në mbrëmje sjell atmosferën më të mirë. Me qindra vizitorë mblidhen çdo natë për të shijuar shfaqjet.


Current track

Title

Artist

Background