Tajlanda hap resortet për turistët, por me shumë vonesë!

Written by on 07/07/2021

Ndërsa Tajlanda arriti të menaxhojë COVID-19 me sukses për vitin e parë të pandemisë, ajo shkatërroi industrinë e turizmit të vendit, e cila punëson miliona njerëz dhe kontribuon me rreth 20 përqind të PBB-së së Tailandës, duke mbyllur kufijtë.

Sipas Reuters, Tajlanda humbi rreth 50 miliardë dollarë kur numri i vizitorëve u zerua gjatë pandemisë. Ishulli Phuket është edhe më i varur nga të ardhurat prej turizmit, me rreth 95 përqind të aktivitetit ekonomik të përqendruar në atë sektor./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist