“Syri i Sheganit”, atraksioni turistik në liqenin e Shkodrës që po tërheq gjithnjë e më shumë turistë!

Written by on 31/07/2021

Burimi karstik i “Syrit të Sheganit” në liqenin e Shkodrës është një atraksion turistik, i cili vitet e fundit po merr zhvillim dhe po pret turistë të shumtë vendas, por dhe të huaj. Më herët ky vend ka qenë i banuar dhe i shfrytëzuar për turizën, ndërsa në periudhën e komunizmit u kufizua si shkak i të qenurit zonë kufitare me Malin e Zi.

Aktualisht peshkimi është një nga aktivitetet më të rëndësishme për banorët e Sheganit, të cilët kohët e fundit i kanë kthyer sytë nga turizmi si burim kryesor të ardhurash./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background