Studimi: Zyrat me hapsire te gjere sjellin punonjes me produktiv!

Written by on 08/11/2018

Ambientet e hapura ne zyra rrisin produktivitetin e punonjesve. Sipas nje studimi te ri te Universitetit te Harvardit, zyrat e gjera dhe me hapsire edhe pse mund te medohet e kunderta mund te  reduktojne kohen qe njerezit kalojne duke folur balle per balle dhe i shtyn ata ne fakt te komunikojne me mesazhe apo email. Sipas studimit ku u moren si shembull 2 dy kompani, kur ato ndryshuan ambientet e punes, nga ambiente kubike te mbyllura ne ambiente te hapura, nderveprimi balle per balle mes punonjesve u zvogelua me rreth 70%.Punonjesit u bene me te pandjeshem ndaj reagimeve negative apo te diskutonin çeshtje delikate perballe kolegeve, gje qe i nxiti te gjenin menyra me te rezervuara per te ndervepruar. Ne vend qe te komunikonin balle per balle, pjesemarresit ne studim, pane si zgjidhje telefonat dhe kompjuteret e tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist