Spanja hap kufijtë në 7 qershor

Written by on 28/05/2021

Spanja do të nisë zbatimin e Certifikatës Digjitale Covid që nga 1 korriku. Dokumenti do të lehtësojë lëvizjen brenda Bashkimit Evropian, garanton mbrojtjen e shëndetit publik dhe lejon rifillimin gradual të aktivitetit ekonomik në një mënyrë të sigurt.

Nga 7 qershori, të gjithë njerëzit që kanë marrë vaksinat e autorizuara nga EMA ose OBSH do të jenë në gjendje të udhëtojnë në Spanjë, pavarësisht nga vendi i tyre i origjinës./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist