Studimet/Aplikacionet e udhëtimit do të luajnë rolin kryesor në rimëkëmbjen e turizmit!

Written by on 28/05/2021

GlobalData, një kompani udhëheqëse e të dhënave dhe analizave ka dalë në përfundimin se aplikacionet e udhëtimit në smartphone do të luajnë një rol të rëndësishëm në rimëkëmbjen e këtij sektori. Sipas tyre, kompanitë duhet të ri-modelojnë aplikacionet e udhëtimit për të shërbyer dhe menaxhuar në mënyrë më efektive udhëtarin pas-pandemik.

 

 

“Një aplikacion i mirë turizmi frymëzon besimin në udhëtime, i bën ato të sigurta, lehtëson prenotimet e pushimeve dhe pagesat janë të mundura pa kontakt” thotë Global Data


Current track

Title

Artist

Background