Spanja çel turizmin kur të imunizohet 30-40% e kombit!

Written by on 11/03/2021

Ministri i turizmit në Spanjë tha se qeveria ka në plan të fillojë rihapjen e sektorit të turizmit kur 30-40% e popullsisë spanjolle  të vaksinohet kundër koronavirusit. Qeveria pret që kjo të arrihet deri në pranverë dhe është optimiste  në lidhje me sezonin e turizmit veror.

10 Spain Traveling Tips Every Tourist Should Know

Brenda BE-së, Spanja po avokon fuqimisht për “pasaporta shëndetësore” që do të tregonin nëse një udhëtar është vaksinuar kundër COVID-19, ka bërë  një test apo është infektuar në të kaluarën. Industria e turizmit në Spanjë është shkatërruar nga pandemia ndërsa aktualisht janë vaksinuar 1.4 milionë njerëz kundër Covid-19./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background