UNESCO dhe Ministria gjermane mbështesin rimëkëmbjen e turizmit nga COVID-19

Written by on 11/03/2021

Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim, i ka siguruar UNESCO-s  2 milionë euro për të adresuar disa nga ndikimet e menjëhershme socio-ekonomike të COVID-19 në turizëm dhe trashëgimi. Projekti synon të mbështesë përpjekjet e UNESCO-s për të përshpejtuar rimëkëmbjen, për të mbrojtur jetesën dhe për të transformuar sektorët e prekur.

Look like a fool, look like a tourist - Street Photo Tip

Projekti përqëndrohet në angazhimin e sektorit privat të turizmit  dhe do të zbatohet gjatë 18 muajve në shtatë vende. Konkretisht në  Bosnjë-Hercegovinë, Kamboxhia, Gjeorgji, Indonezi, Kenia, Namibia dhe Vietnam./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist