Spanja ashperson rregullat e turizmit, jo me alkolit pa fre ne Majorca e Ibiza!

Written by on 24/08/2018

 

 

Qeveria balearike ka propozuar se fundmi nje nisme per te frenuar konsumin e alkolit ne sasi te pakufizuara dhe per te shmangur sjelljet antisociale ne Majora e Ibiza. Ky propozim eshte ne fazen e tij perfundimtare dhe pasi te miratohet, ai do te zbatohet ne menyre te perpikte ne te gjitha rezortet, baret dhe lokalet ne keto destinacione shume te populluara spanjolle. Ne baze te ketij rregulli te ri nuk do te kete me akses te palimituar per pijet alkolike ne rezortet all-inclusive. Rregulla ekstra do te vendosen edhe ne lidhje me kapacitetin e numrit te turisteve ne rezorte te caktuara. Shefi i departamentit te turizmit ne ishujt balearike ka premtuar se do te beje te pamundur qe te reduktoje numrin e larte te sjelljeve anti-sociale te shkaktuara kryesisht nga turistet si pasoje e konsumit shume te larte te alkolit.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist