Ryanair i thote jo valixhes se dyte te dores falas!

Written by on 24/08/2018

 

Kompania ajrore irlandeze Ryanair ka njoftuar se duke nisur nga nentori i ketij viti do te prezantoje rregulla te reja per bagazhet per pasagjeret e linjes. Polica e re qe do te hyje ne fuqi nga 1 nentori perjashton valixhen e dyte te dores falas. Pasagjeret e linjes mund te marrin ne bord vetem nje valixhe te vogel me permasa maksimale 40 me 20 dhe 25 cm. Ne rast se valixhja eshte me e madhe do te duhet te paguhet nje suplement prej 8 eurosh. Sipas zedhenesve te linjes kjo police do te ndihmoje ne perpunimin me te shpejte te te dhenave te pasagjereve dhe do te reduktoje vonesat ne fluturime.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist