Spanja, 8 milionë euro reklama për të joshur turistët gjermanë!

Written by on 14/06/2021

Spanja shpreson të bindë turistët gjermanë se është destinacioni më i mirë i mundshëm. Për ta bërë këtë, qeveria ka shpenzuar rreth 8 milion euro në një fushatë publicitare të quajtur “Ju meritoni Spanjën” . Ajo synon promovimin e plazheve të Spanjës, vendeve natyrore, sporteve dhe rajoneve të brendshme në një gamë të gjerë të gjermanëve, përfshirë të rinjtë, familjet dhe të moshuarit.

 

Prej 7 qershorit udhëtarët të cilët janë vaksinuar kundër Covid-19  hyjnë normalisht në Spanjë, pa marrë parasysh se nga cila pjesë e botës vijnë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background