“Smile Albania”, 1000 te rinje te punesuar ne sektorin turistik kete vere!

Written by on 22/05/2018

Projekti i Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit “Smile Albania” ku do te punesohen 1000 te rinj ne sezonin veror do te jene prezent ne te gjithe territorin e vendit ne ndihme te menaxhimit dhe prezantimit te aseteve turistike te vendit.Nuk do te jete vetem bregdeti ku te rinjte do te punesohen, por do te jene dhe Zonat e Mbrojtura dhe mjedise te tjere natyrore dhe kulturore. Sipas zv.ministres se Turizmit dhe Mjedisit  te rinjte e seleksionuar ne kete mision sezonal do te jene ata me te pergatiturit ne njohjen e historise, kultures dhe natyres shqiptare.

"Smile Albania”, projekti i punësimit dhe i promovimit të turizmit

"Smile Albania”, projekti i punësimit dhe i promovimit të turizmithttps://ata.gov.al/2018/05/20/smile-albania-projekti-i-punesimit-dhe-i-promovimit-te-turizmit/“Smile Albania” është projekti i parë që zbatohet në vendin ton duke bërë që natyra shqiptare të “buzëqesh” në mbarë botën.Në një intervistë për ATSH, zv.ministrja e Turizmit dhe Mjedisit Ornela Çuçi e konfirmon këtë projekt dhe bënë të qartë angazhimin e ministrisë në zbatimin me sukses të projektit.

Publiée par Agjencia Telegrafike Shqiptare sur dimanche 20 mai 2018


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist