Kuvajti, fond per permiresimin e infrastruktures ne zonat bregdetare te jugut!

Written by on 22/05/2018

Zonat bregdetare jugore te Shqiperise do t’i nenshtrohen nje studimi fizibiliteti per projekte te infrastruktures se transportit, e cila do te kushtoje 200 mije dinare kuvajtiane.Keshilli i Ministrave vendosi sot miratimin ne parim te marreveshjes se grantit per asistence teknike ndermjet republikes se Shqiperise dhe Fondit te Kuvajtit per Zhvillimin Ekonomik Arab.  Projekti ka per qellim permiresimin e infrastruktures se transportit, ne zonat bregdetare jugore te Shqiperise duke i dhene nje impuls me shume turizmit ne kete zone te vendit.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist