Sllovenia me 12% rritje te numrit te turisteve ne 9 muaj!

Written by on 26/10/2018

Sllovenia mirepriti 12% me shume turiste te huaj ne 9 mujorin e ketij viti sipas te dhenave te fundit te publikuara nga zyra e statistikave te vendit. Me nje rritje 15% ne qendrimet gjate nates, Britania e Madhe tani renditet si tregu i katert me i madh i turizmit ne Slloveni per numrin me te larte te turisteve , pas Italise, Gjermanise dhe Austrise. Sllovenia ka luajtur nje rol te rendesishem ne industrine e udhetimit britanik gjate viteve te fundit, duke mirepritur disa evente te tregtise e turizmit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist