Shtohet vëmendja ndaj zonave turistike/Merren masa për energjinë elektrike

Written by on 02/07/2021

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka hartuar një plan masash për mbarëvajtjen e sezonit turistik me fokus të veçantë zonat bregdetare, të cilat gjatë këtyre muajve kanë një fluks të lartë vizitorësh. Për të siguruar një furnizim sa më të mirë me energji elektrike janë kryer investime në nënstacione dhe rrjetet e shpërndarjes.

Ministrja Balluku kërkoi nga të gjithë punonjësit angazhim maksimal, për t’ju shërbyer me cilësi dhe brenda një kohë sa më të shpejt banorëve dhe turistëve të cilët i janë drejtuar bregdetit për të kaluar pushimet./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist