Del pasaporta e vaksinës së BE-së/ Çfarë do të thotë kjo për udhëtimet?

Written by on 02/07/2021

Pasaporta e vaksinës po shpërndahet zyrtarisht në të 27 vendet anëtare të BE-së. Kjo është një mënyrë për qytetarët për të provuar se janë vaksinuar kundër Covid-19, se janë negativ apo janë shëruar. Tanimë certifikata njihet ndër të tjerash edhe nga Zvicra, Islanda, Norvegjia dhe Lihtenshtajni.

 

Formati digjital ose print është falas dhe fillimisht do të jetë i vlefshëm për një periudhë 6-javore. Shpresohet që certifikata do ta bëjë më të lehtë për njerëzit që të udhëtojnë nëpër BE./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background