Shtohet numri i turistëve në qendrat shëndetësore. 5 rezultojnë pozitiv me Covid-19!

Written by on 10/08/2021

Temperaturat e larta dhe virozat e stinës kanë sjellë një shtim të pacientëve që paraqiten për kontroll shëndetësor pranë qendrave verore që funksionojnë në bregdet.

Rezulton se gjatë këtij sezoni, në qendrat shëndetësore verore të Durrësit janë kryer shumë teste të shpejta Covid-19.

Mësohet se vetëm në qendrën e Shkëmbit të Kavajës janë kryer 46 teste nga të cilat kanë rezultuar pozitiv 5 turistë të cilët më pas janë izoluar.

Radio Travel.al


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist