Shtohen zyrat për rinovimin e kartave të ID

Written by on 12/03/2021

Zyrat për të aplikuar për një kartë identiteti apo për t’i  rinovuar ato janë shtuar. Zëvendësministri i Brendshëm, Julian Hodaj u shpreh se prej pandemisë procesi nuk ka ecur shumë, por ai theksoi se qeveria do ndërmarrë çdo hap të mundshëm që të gjithë të marrin pjesë në zgjedhje.

Rinovimi i kartave ID dhe pasaportave/ Qendrat e aplikimit të hapura edhe  të shtunën - ATSH -

Sipas tij, çdokush që ka një dokument identifikimi biometrik, qoftë ID, qoftë pasaportë, do mund të marrë pjesë në zgjedhje. Zgjidhja ligjore e mundshme është shtyrja e afatit të vlefshmërisë./radiotravel.al  


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist