Shtator i kënaqshëm në Vlorë, pushuesit vazhdojnë me prenotimet

Written by on 27/09/2021

Me largimin e muajve të nxehtë të verës, është ulur edhe numri i turistëve, megjithatë në qytetin e Vlorës vazhdon të ketë edhe lëvizje dhe prenotime. Prenotimet në hotelet e qytetit flasin për një shtator të kënaqshëm dhe çmime më të ulëta me 10 deri në 15%.

Pushuesit vendas, nga Kosova apo emigrantët që jetojnë jashtë shprehen se kanë zgjedhur të pushojnë pikërisht në muajin shtator pasi preferojnë qetësinë, por edhe çmimet janë pak më të ulëta./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist