Vjeshta, koha ideale për ata që duan të pushojnë në Durrës!

Written by on 27/09/2021

Turistë të huaj, vendas,  nga Kosova apo Maqedonia e Veriut po shijojnë këto kohë plazhin e Durrësit. Edhe pse jemi në ditët e fundit të shtatorit interesi nga pushuesit vazhdon ndonëse në ritme më të ulëta.

Koha e mirë, çmimet e përballueshme dhe ushqimi janë 3 elementet që turistët veçojnë në bregdetin e Durrësit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background