Shqiperia turistike ne vemendjen e arabeve!

Written by on 27/03/2018

Shqiperia turistike ne vemendjen e arabeve!

Vendimi me i fundit i qeverise shqiptare per heqjen e vizave per qytetaret e Mbreterise se Arabise Saudite gjate sezonit turistik eshte pritur me interes duke u pasqyruar edhe ne portalet informuese vendase.Lidhur me kete vendim por edhe per potencialet turistike te vendit tone, Arab Weeks Days ka publikuar nje interviste me ambasadorin tone ne Mbreterine e  Arabise Saudite, Sami Shiba i cili deklaroi se gjate veres se ketij viti turistet nga ky vend mund te kalojne lirshem ne Shqiperi per turizem.Ambasadori shqiptar prezantoi dhe potencialet e jashtezakonshme turistike te bregdetit dhe zonave malore te Shqiperise qe synojne te terheqin vemendjen edhe te turisteve nga Arabia Saudite.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist