Shqiperia turistike ne radarin e mediave nga…Zelanda e Re!

Written by on 15/06/2018

Shqiperia turistike vihet edhe ne radarin e mediave nga Zelanda e Re qe po e keshillojne vendin tone si nje destinacion ideal per turizmin bregdetar dhe ate te aventures. Revista e udhetimeve New Zelanda Herald ka permendur Shqiperine ne mesin e vendeve qe duhen vizituar patjeter ne Ballkan se bashku me Malin e Zi, Bosnjen dhe Kroacine. Nga vendi yne per turistet neozelandeze keshillohet nje vizite ne Bjeshket e Namuna dhe ne rivieren e jugut.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist