Shqipëria nis bashkëpunimin që do të ndryshojë sektorin e turizmit!

Written by on 22/11/2019

Shqipëria dhe Gjermania do të rrisin bashkëpunimin në sektorin e turizmit, të bujqësisë dhe specifikisht të prodhimit të verës. Qeveritë e dy vendeve kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi, që do të hapë rrugë për bashkëpunim konkret.  Një tjetër pikë referimi për bashkëpunim mes dy vendeve do të jetë edhe arsimi profesional, i cili ka filluar edhe më herët, ku pala gjermane do të japë mbështjetje financiare dhe përvojë për implementimin e sistemit dual.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist