“O sa mirë me qenë shqiptar” pa baza reale. Shqiptarët i thonë “Jo” kombësisë së tyre!

Written by on 22/11/2019

Shqipëria renditet në vendin e 72-të mes 160 vendeve në botë , në indeksin e cilësisë së kombësisë.Turqia, Moldavia . Bjellorusia, Ukraina dhe Kosova kanë renditjen më të dobët se vendi ynë në Europë. Të dhënat i referohen vitit 2018, ku Shqipëria renditje në vendin e 74-të.Nënshtetësia maqedonase, kroate, serbe dhe malazeze vlerësohen më cilësore se ajo shqiptare. Studimi thotë se francezët kanë më shumë arsye për të qenë krenar me kombin  e tyre, duke u renditur në vendin e parë për të tetin vit radhaz.

 


Current track

Title

Artist

Background