Shqiperia nder destinacionet me te lira te artit e kultures ne Europe

Written by on 15/07/2018

Shqiperia nder destinacionet me te lira te artit e kultures ne Europe

Ne 20 vitet e fundit, numri i turisteve eshte rritur mesatarisht me 3.5%, veçanerisht ne qyetet e artit. Theculturetrip ka hartuar nje liste me destinacionet me te mira dhe me te lira te Europes dhe Shqiperia gjendet ne te. Ne vend te pare eshte Praga, kryeqyteti i Çekise e ndjekur nga Andaluzia ne Spanje. Shqiperia gjendet pas Peleponezit ne Greqi, ku kostoja mesatare ditore llogaritet ne 30 euro dhe Gdanskit ne Poloni. Ne vend te fundit eshte qyteti i Ohrit ne Maqedoni. Sipas artikullit Shqiperia eshte nje nga vendet me te lira ne Europe per t’u eksploruar dhe per fat te mire, ka brigje te mrekullueshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist