Shtohen forcat e policise ne Vlore per nje sezon te sigurte

Written by on 15/07/2018

Shtohen forcat e policise ne Vlore per nje sezon te sigurte

Vlora qe eshte dhe nje prej destinacioneve me te frekuentuara ne sezonin turistik eshte pajisur kete vit me forca dhe mjete shtese te policise ne kuader te sigurise dhe qetesise se qytetareve. Masat jane marre nga ministria e mbrojtjes me qellim nje sherbim sa me te mire gjate sesonit turistik, ne krahasim me vitet e tjera. Ne Vlore jane derguar  forca policie edhe nga zonat e tjera, por dhe nga sherbimet e specializuara ne Tirane. Ky sezon synon te jete me i mbare nga pikepamja e sigurise, e rendit dhe qetesise, ne funksion te qytetareve te Vlores dhe pushuesve te shumte.

vlore


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist