Gjeneva kryeson listen e qyteteve me te shtrenjta ne bote

Written by on 15/07/2018

Gjeneva kryeson listen e qyteteve me te shtrenjta ne bote

 

Qyteti zviceran i Gjeneves eshte me i shtrenjti ne bote, sipas raportit te çmimeve dhe fitimeve te UBS Group AG per vitin 2018, per sa i perket sondazhit i cili rendit çmimet e qytetit global, duke pasur nivelet me te larta, fuqine blerese dhe kohen e punes per te blere mallra te perbashket. Gjeneva eshte vleresuar si qytet i shtrenjte ne saje te matjes se cmimeve per sherbime te ndryshme. Pas saj renditjen e qyteteve me te shtrenjta ne bote per kete vit e vijojne Zyrihu, Miami, Los Angelos dhe Vjena.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist