Shqiperia mes vendeve te sigurta per turistet britanike!

Written by on 04/11/2018

Ministria e Jashtme britanike publikoi raportin vleresues dhe udhezuar te radhes per qytetaret e saj qe duan te vizitojne apo te udhetojne per pune ne vende te ndryshme te botes.Ne harten e publikuar nga britaniket Turqia eshte eshte renditur serish ne destinacionet e sigurta per turistet pas daljes pak kohe me pare nga lista.Nderkohe edhe Shqiperia perfshihet ne listen e vendeve te sigurta per britaniket.Veç vendeve te Amerikes se Veriut, te sigurta vleresohen edhe vendet e Amerikes Latine, nderkohe qe te pasigurta konsiderohen vendet e Afrikes Qendrore dhe Veriore dhe pjesa me e madhe e vendeve ne Azi, perjashto Kinen.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist