Antalia , rekord turistesh ne 10 muaj!

Written by on 04/11/2018

Antalia, qe shpesh quhet kryeqyteti i turizmit ne Turqi, pa nje rritje prej 60 per qind te turisteve ne 10 muajt e pare te ketij viti, duke mirepritur rreth 10 milione udhetare nepermjet Aeroportit te saj, ne krahasim me te njejten periudhe te vitit te kaluar. Te dhenat i solli Autoriteti Administrativ ne Aeroportin e Antalias. Vetem per muajin tetor, rreth 1 milione turiste vizituan qytetin, nje rritje prej 24 per qind krahasuar me te njejten periudhe te vitit te kaluar. Turistet ruse ishin ata qe perbenin dhe perqindjen me te madhe te turisteve ne kete destinacion ndjekur nga turistet nga Ukraina, Gjermania dhe Britania.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist