Shqiperia mes vendeve me te lira ne rajon!

Written by on 17/01/2019

Shqiperia mes vendeve me te lira ne rajon!

Kosova, Maqedonia dhe me pas Shqiperia jane vendet me çmimet me te lira te ne rajon, sipas
te dhenave krahasuese qe raportohen nga Numbeo.com per 2019. Qyteti me kostot me te lira
per ushqim dhe akomodim rezulton Prishtina dhe me pas Shkupi. Ne vend te trete renditet
Tirana. Me i shtrenjti ne rajon eshte Podgorica, ndjekur nga Beogradi dhe Sarajeva. Çmimet
e kategorive te marra ne konsiderate: çmimet ushqimore, restorantet, transporti dhe sherbime
te ndryshme. Numeo.com ka marre ne studim 540 qytete boterore,  ku ka analizuar kostot e
tyre te jeteses per 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist