Machu Pichu preket nga turizmi masiv, tashme turistet me “bileta kohore”!

Written by on 17/01/2019

Machu Pichu preket nga turizmi masiv, tashme turistet me “bileta kohore”!

Edhe qyteti antik i Machu Pichu preket nga fenomeni i turizmit masiv. Per kete arsye
autoritetet kane menduar te prezantojne “biletat kohore” per te vizituar sitin e famshem
arkeologjik te Peruse. Biletat kohore do te kene nje limit prej 4 oresh per te vizituar Machu
Pichun dhe vizitoret qe e shkelin kete hark do te kene gjoba. Deri me tani ky site ka arritur
mbi 4 milione turiste ndersa pret mbi 2300 vizitore ne dite.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist