Shqipëria, marrdhënie diplomatike me Bahamas

Written by on 11/07/2019

Shqipëria ka shtuar së fundmi numrin e vendeve me të cilat ka marrdhënie diplomatike. Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për vendosjen e marrdhënieve diplomatike mes vendit tonë dhe komunuelthit të Bahamas. Zbatimi i këtij vendimi  i atribuohet ministrisë për Europën dhe Punët e Jashtme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist