Shpiket ushqimi me ujë dhe ajër

Written by on 11/07/2019

Një kompani finlandeze, ka gjetur mënyrën për të prodhuar ushqim me energji elektrike, ujë dhe ajër. Procesi që ka përdorur “Solar Food”, është miqësor me mjedisin dhe ngjan me procesin e prodhimit të birrës. “Solein” ka në përbërje proteinash deri në masën 50%, dhe në gjendje të thatë ka shije të ngjashme me miellin e grurit.Produkti  i ri do të inagurohet në vitin 2021, dhe do të prodhojë rreth 50 milion ushqime në vit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist