Shqipëria e dyta në rajon për investimet e huaja

Written by on 15/06/2019

Invenstimet e huaja gjatë vitit 2018 kanë arritur vlerën e 1.3 miliardë dollarëve duke e renditur Shqipërinë të dytën në rajon. Raporti i OKB-së ka treguar se për investimet në botë vendin e parë e mban Serbia . investimet e huaja në vendin tonë lidhen me dy projekte të rëndësishme , gazsjellësi TAP dhe ndërtimi i hodrocentralit mbi Devoll. Projektet të cilat janë në përfundim kanë ngritur dyshimet për invesitmet në vitet në vijim. Klima e biznesit në Shqipëri ,sipas INSTAT ka larguar në vitin 2018 rreth 140 biznese europiane.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist