Inagurohet projekti “Përtej mureve” në Paris!

Written by on 15/06/2019

 

 

Dita botërore e refugjatëve ka mirëpritur inagurimin e projektit “Përtej mureve” në Paris. Vepra e artit 600 metra  e gjatë tregon një zinxhir njerëzor duarsh të lidhura mer bojë të biodegradueshme. Instalacioni do të do të bëjë një turne 3 vjeçar në 20 qytete të ndryshme. Frymëzimi i artistit ka i cili është mjek me profesion, ka ardhur nga puna në një organizatë për shpëtimin e emigrantëve dhe motivi I instalacionit është marrë nga fotografitë e emigrantëve dhe shpëtuesve të tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist