Shqiperia dhe Italia ne bashkepunim per restaurimin e monumenteve!

Written by on 06/12/2018

Shqiperia – Italia do te kene bashkepunime te reja ne fushen e restaurimit te monumenteve te kultures. Ne ambientet e Institutit te Monumenteve te Kultures u zhvillua nje takim me nje grup ekspertesh italiane te specializuara ne fushen e restaurimeve. Takimi i mbajtur kishte per qellim ndarjen e eksperiencave ne fushen e restaurimeve. Ekspertet italiane shfaqen gatishmerine e tyre lidhur me rritjen e kapaciteteve, venien ne dispozicion te njohurive ne fushen e restaurimit dhe aplikimin konkret ne objekte apo site te trashegimise kulturore ne Shqiperi. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist