BE jep 94 milione euro per Shqiperine, prioritet turizmi!

Written by on 06/12/2018

Komisioni Evropian miratoi Programin Vjetor te Masave 2019 per Shqiperine. Me kete program, BE-ja jep 94 milione Euro per ta mbeshtetur Shqiperine ne procesin e integrimit evropian. Programi fokusohet ne çeshtjet thelbesore per pranimin ne BE, te tilla si shteti ligjor, zhvillimi ekonomik dhe mbrojtja e mjedisit.Duke njohur potencialin e madh te turizmit per rritjen ekonomike ne Shqiperi, fondet e BE-se do te kontribuojne gjithashtu per ruajtjen e trashegimise kulturore dhe promovimin e turizmit te cilesise se larte dhe te qendrueshem. Sa i perket mjedisit, permiresimi i cilesise se ujit dhe kushtet me te mira sanitare, jane prioritet i asistences se BE-se.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist