Komisioni i Veprimtarive Prodhuese miraton heqjen e Roaming mes Shqiperise dhe Kosoves!

Written by on 06/12/2018

Shqiperia do ta miratoje me ligj heqjen e “Roaming”-ut te telefonise celulare me Kosoven. Propozimi u miratua nga Komisioni i Veprimtarive Prodhuese, e tashme do te jete seanca plenare qe do te jape miratimin perfundimtar.Ky ndryshin ligjor mundeson qe “Roaming” te hiqet edhe me vendet e tjera. Ai krijon hapesiren e duhur per AKEP-in, per rregullimin e tarifave te “Roaming”-ut nderkombetar. Ne kete menyre, qytetaret shqiptare nuk do te paguajne tarifa shtese per perdorimin e celularit ne Kosove dhe e njejta gje do te ndodhe edhe me qytetaret e Kosoves kur vijne ne Shqiperi. Sipas te dhenave te AKEP-it, Kosova eshte vendi me te cilin shkembehet me shume trafik ne “Roaming” nderkombetar, ne vendet e rajonit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist