Shqipëri-Maqedoni e Veriut/Pika të përbashkëta kufitare!

Written by on 10/06/2021

Është miratuar në parim marrëveshja për ngritjen e pikave të përbashkëta të kalimit kufitar mes Shqipërisë dhe Maqedoninë së Veriut. Ky vendim përcakton se katër pikat e kalimit tokësor mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, në Trebisht, Qafëthanë, Tushemisht dhe Goricë do të kenë vetëm një sportel që do të operohet edhe nga autoritet shqiptare dhe ato të Maqedonisë së Veriut duke shmangur kështu dy ndalesa.

 

Marrëveshja pritet të sjellë përfitime të përbashkëta për të dy shtetet fqinje./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background