Shqipëri-Kosovë, ulet ndjeshëm lëvizja nga masat e reja anti-Covid!

Written by on 01/09/2021

Numri i shqiptarëve që udhëtojnë drejt Kosovës ka pësuar një rënie të ndjeshme. Mbyllja e sezonit turistik, por edhe masat  e reja të marra nga Komiteti Teknik i Ekspertëve mendohet të jenë dy faktorët kryesorë që kanë kontribuar në këtë drejtim.

Gjithsesi rradhët e gjata dhe pritja vazhdon, pasi qytetarëve u kërkohen një sërë dokumentash për të kaluar kufirin./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background