Egjipti, destinacioni që po mirëpret 300.000 turistë çdo muaj!

Written by on 01/09/2021

Statistikat e Ministrisë së Turizmit në Egjipt tregojnë një rritje të dukshme të numrit të turistëve. Konkretisht  që nga fillimi i vitit 2021, Egjipti ka mirëpritur 300.000 turistë çdo muaj. Turizmi i brendshëm, por edhe i jashtëm ka konsistuar në fluks të madh veçanërisht në Sharm El Sheikh dhe Hurghada.

Kufizimet e COVID-19 për turistët janë relativisht të lehta. Ato konsistojnë në një test të vetëm PCR pas mbërritjes, një rregull që është kërkuar prej korrikut të 2020-ës./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background