Shpallet konkursi per dizenjimin e logos te produkteve “Zemra e Malit”

Written by on 11/07/2018

Shpallet konkursi per dizenjimin e logos te produkteve “Zemra e Malit”

“Zemra e malit” eshte zyrtarizuar logoja e produkteve te prodhuara ne zonat malore te Shqiperise.

Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural ka shpallur konkursin per dizenjimin e logos se produkteve te malit.

Nje mekanizem marketimi i cili synon te beje te dukshme origjinen malore te ketyre produkteve, duke u shtuar forcen e tregut.

Kjo nisme eshte nje bashkepunim mes ministrise dhe Delegacionit te Bashkimit Europian.

Kohezgjatja e aplikimit per konkursin e logos eshte nga data 26 Qershor deri ne daten 15 Korrik 2018.  

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist