Ja sa do te kushtoje udhetimi me tren Tirane – Durres

Written by on 11/07/2018

Ja sa do te kushtoje udhetimi me tren Tirane – Durres

Çmimi i biletes se udhetimit ne linjen e re hekurudhore Tirane-Durres do te jete 1-1.2 euro. Gjithçka u be me dije nga zv. ministri i Infrastruktures dhe Energjise, gjate diskutimit te projektligjit mbi grantin 35.4 mln euro te Fondit te Investimeve te BE per financimin e rehabilitimit te linjes ekzistuese dhe degezimit te ri hekurudhor ne Rinas. Kosto totale e projektit kap vleren e 90 mln euro dhe afati i perfundimit te punimeve eshte data 31.12.2020.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist