Shpella e përrallave hapet për publikun

Written by on 13/06/2019

 

 

Shpella më e madhe në Europë , e mbushur me kristale do të hapet për publikun në tetor të këtij viti. Shpella ndodhet nën një minierë të braktisur argjendi në një qytet të Andaluzisë, në Spanjë. Ajo është zbuluar në vitin 1999, dhe është e vetmja gjeodë në Europë.Mbushja me solucion kripor krijon kristalet të cilat e bëjnë unike shpellën. Edhe pse pritet që tetori të jetë muaji që do të hapet shpella, ekipi që po punon në të shpreson që të hapja të jetë më e afërt.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist